Disclaimer

Deze internetsite wordt u aangeboden door de partners van Ervaar het OV. Klik hier voor meer informatie over de partners van Ervaar het OV. Op de inhoud van deze site (alle teksten, beelden en programmatuur) hebben zij het auteursrecht. Van deze site mag niets worden gekopieerd en/of veranderd.


Aansprakelijkheid

De partners van Ervaar het OV zetten zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op deze site, maar kunnen geen garanties geven voor beschikbaarheid, nauwkeurigheid en volledigheid. De partners van Ervaar het OV aanvaarden derhalve geen aansprakelijkheid voor (vermeende) directe, indirecte of andere schade, voortvloeiend uit het bezoeken van (of het niet kunnen verkrijgen van toegang tot) deze site, of die het gevolg mocht zijn van fouten, omissies of andere onvolkomenheden in de via de website verkregen informatie.


Hyperlinks

Bepaalde hyperlinks in onze site kunnen u brengen naar sites van derden. De partners achter deze site aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor beschikbaarheid van deze sites en voor de producten, services en informatie die daar worden aangeboden.

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Privacy statement

Een leuke dag mede mogelijk gemaakt door het OV