Disclaimer

Deze internetsite word je aangeboden door Provincie Flevoland, Provincie Gelderland, Provincie Overijssel en de vervoerders Arriva, Connexxion en Keolis. Op de inhoud van deze site (alle teksten, beelden en programmatuur) hebben zij het auteursrecht. Van deze site mag niets worden gekopieerd en/of veranderd.


Aansprakelijkheid

De aanbieders van het openbaar vervoer in Flevoland (behalve Almere en Lelystad), Gelderland (behalve regio Twente) en Overijssel zetten zich in voor juiste en actuele informatieverstrekking op deze site, maar kunnen geen garanties geven voor beschikbaarheid, nauwkeurigheid en volledigheid. De aanbieders van het openbaar vervoer in Flevoland, Gelderland en Overijssel aanvaarden derhalve geen aansprakelijkheid voor (vermeende) directe, indirecte of andere schade, voortvloeiend uit het bezoeken van (of het niet kunnen verkrijgen van toegang tot) deze site, of die het gevolg mocht zijn van fouten, omissies of andere onvolkomenheden in de via de website verkregen informatie.


Hyperlinks

Bepaalde hyperlinks in onze site kunnen u brengen naar sites van derden. De partners achter deze site aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor beschikbaarheid van deze sites en voor de producten, services en informatie die daar worden aangeboden.

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Privacy statement

Een leuke dag mede mogelijk gemaakt door het OV