Kids akties_top

Reizen met Kinderen

Reis je weleens met (klein)kinderen in het openbaar vevoer? Ontdek hier welk vervoerbewijs je het beste kan aanschaffen!

Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee met de bus en trein. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar zijn er handige kaartjes in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere en Lelystad).

 

Kidskaartje: stap in de bus!

Kids van 4 t/m 11 jaar reizen voor maar €1,10,- met het Kidskaartje. Het kaartje is 1,5 uur geldig en verkrijgbaar in de daluren, dus op werkdagen na 9 uur en in het weekend de hele dag. 

Meer informatie

 

Kids Vrij: Stap in de trein met het gratis abonnement!

Met een Kids Vrij abonnement reizen kids van 4 t/m 11 jaar altijd gratis mee (met iemand van 12 of ouder) in alle treinen in Nederland. Het Kids Vrij abonnement zet je op de persoonlijke OV-chipkaart van je kind.
Meer informatie

 

Railrunner: Stap in de trein, ook zonder OV-chipkaart!

Kids reizen voor €2,50 met een Railrunner. Deze is verkrijgbaar als e-ticket of op het station bij een NS-kaartautomaat.

Meer informatie

Speciaal voor basisscholen en BSO

Het Groepsticket is een vervoersbewijs waarmee groepen van maximaal 15 kinderen en maximaal 3 begeleiders op een gekozen reisdatum en op het aangevraagde traject gebruik kunnen maken van de bussen van OV Regio IJsselmond, Syntus Overijssel, Syntus Gelderland en Twents + de treinen van Blauwnet.