Tips voor reizen met kinderen

Reis je weleens met (klein)kinderen in het openbaar vervoer? Ontdek hier welk vervoerbewijs je het beste kan aanschaffen!

Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee met de bus, trein en/of haltetaxi. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar zijn er handige kaartjes in Gelderland, Overijssel en Flevoland (met uitzondering van Almere).

 

 

Kidskaartje: stap in de bus!

Kinderen tot 4 jaar mogen gratis mee met de bus en trein. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar zijn er handige kaartjes in Gelderland, Overijssel en Flevoland (met uitzondering van Almere).

Kidskaartje bestellen

€ 1,25

 

Kids Vrij: Stap in de trein met het gratis abonnement!

Met een Kids Vrij abonnement reizen kids van 4 t/m 11 jaar altijd gratis mee (met iemand van 12 jaar of ouder) in alle treinen in Nederland.

Kids Vrij bestellen

Gratis

 

Railrunner: Stap in de trein, ook zonder OV-chipkaart!

Kids reizen voor €2,50 met een Railrunner. Deze is verkrijgbaar als e-ticket of op het station bij een NS-kaartautomaat.

Railrunner bestellen

€2,50

 

HaltetaxiRRReis: Kinderen reizen gratis mee!

De Haltetaxi rijdt in Gelderland op plekken en/of momenten dat de reguliere bus niet rijdt. Reserveren van een rit met de haltetaxi is verplicht. Reserveren kan door een reisadvies op te vragen bij app van 9292, 9292.nl of via RRReis.nl/haltetaxi. 

Meer informatie

Gratis

Groepsticket: speciaal voor basisscholen en BSO

Het Groepsticket is een vervoersbewijs waarmee groepen van maximaal 15 kinderen en maximaal 3 begeleiders op een gekozen reisdatum gebruik kunnen maken van de bussen en regionale treinen in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland (met uitzondering van Almere en NS). 

Bestel de Groepsticket voor bus

Bestel de Groepsticket voor bus en trein

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Privacy statement

Een leuke dag mede mogelijk gemaakt door het OV