Senioren akties_top
akties_top

Senioren in het OV

Uitgelicht

Dal Voordeel Oost Bus

Bestel nu dat handige abonnement en reis een heel jaar met 60% korting in de bus. De korting geldt op werkdagen vanaf 9 uur de hele dag, in het weekend en op feestdagen de hele dag. Het hele jaar voordelig reizen voor maar €15.

Bestel nu Dal Voordeel Oost Bus

60% korting
in de bus

in combinatie met leeftijdskorting 65+

Reizen in Gelderland, Overijssel en Flevoland

excl. Almere en
Lelystad

Dal Voordeel Oost Bus en Trein

Reist u ook wel eens met de regionale trein en heeft u geen NS Dal Voordeel abonnement? Dan is het Dal Voordeel Oost Bus en Trein abonnement misschien wat voor u. Met dit abonnement reist u niet alleen met ruim 60% korting in de bus, maar ook met 40% korting in de regionale trein. Let op: dit gaat niet om de treinen van NS of Valleilijn. Dit abonnement is verkrijgbaar voor €20,-. Bekijk hier het abonnement

Waar ga jij naar toe met het OV?

3 leuke tips in de regio:

Bekijk alle reisinspiratie

Hulp nodig?

Wilt u hulp bij de aanschaf van een abonnement? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! Kom vrijblijvend langs bij een inloopspreekuur in de buurt. Bekijk hier de agenda en meer informatie over de OV-ambassadeurs activiteiten.

Agenda OV-ambassadeurs

Annet (67) uit Kampen

... past regelmatig op bij haar kleinkinderen in Zwolle. “Met mijn Dal Voordeel Oost abonnement reis ik heel voordelig. Een keer in de maand op pad en ik heb de kosten van het abonnement er al uit. Nu ga ik er steeds vaker zelf op uit en ben ik heel flexibel.”