Senioren akties_top

Senioren in het OV

Uitgelicht

Dal Voordeel Oost Bus

Bestel nu dat handige abonnement en reis een heel jaar met 40% korting in de bus. De korting geldt op werkdagen vanaf 9 uur de hele dag, in het weekend en op feestdagen de hele dag. Het hele jaar voordelig reizen voor maar €16.

Bestel nu Dal Voordeel Oost Bus

60% korting
in de bus

in combinatie met leeftijdskorting 65+

Reizen in Gelderland, Overijssel en Flevoland

excl. Almere en
Lelystad

Dal Voordeel Oost Bus en Trein

Reist u ook wel eens met de regionale trein en heeft u geen NS Dal Voordeel abonnement? Dan is het Dal Voordeel Oost Bus en Trein abonnement misschien wat voor u. Met dit abonnement reist u niet alleen met ruim 60% korting in de bus, maar ook met 40% korting in de regionale trein. Let op: dit gaat niet om de treinen van NS of Valleilijn. Dit abonnement is verkrijgbaar voor €21,-. Bekijk hier het abonnement

Ontdek het OV-verhaal van Liesbeth en Angela

Handige tips voor het OV

Heb je geen idee hoe dat in- en uitchecken nou precies werkt? Of welke bus je moet nemen naar het centrum? Het is makkelijker dan je denkt! We hebben een paar handige tips op een rijtje gezet. 

Bekijk de tips

Hulp nodig?

Wilt u hulp bij de aanschaf van een abonnement? OV-ambassadeurs helpen u graag op weg! Kom vrijblijvend langs bij een inloopspreekuur in de buurt. Bekijk hier de agenda en meer informatie over de OV-ambassadeurs activiteiten.

Meer info

Angela (69) en Liesbeth (67)

... reizen regelmatig met het OV om mooie wandelingen te maken. “Met het Dal Voordeel Oost abonnement reizen we in de daluren met 40% korting. Eén keer een dag wandelen en we hebben de kosten al terugverdiend. Reizen met het OV is ook flexibeler, we hoeven onze auto niet meer bij het beginpunt op te halen. Met het OV zijn we zo weer thuis.”