akties_top

Probeeraanbod Blauwnet Enschede - Zwolle

Komt u uit Raalte, Nijverdal of Almelo? Dan hebben wij een leuk aanbod voor u! Wist u dat Zwolle heel goed bereikbaar is met de trein? Stap uit op station Zwolle en loop binnen enkele minuten naar de binnenstad. Geen gedoe met parkeren, lekker shoppen en wie weet een drankje op het terras of bij het eten. Of misschien wilt u wel een dagje naar museum De Fundatie, Dinoland of naar boekhandel Waanders in de Broerenkerk. Maakt u zich geen zorgen over de terugreis: de treinen rijden 2 keer per uur, 7 dagen per week! 

1 gratis dagretour
Nieuwsgierig geworden? Probeer het gewoon een keer zelf en bestel snel 1 gratis dagretour. Hiermee kunt u 1 dag naar keuze gratis reizen op het Blauwnet traject Enschede - Zwolle. De tickets kunt u uitprinten dus u heeft geen OV-chipkaart nodig. Per ticket mag u vier kinderen t/m 11 jaar gratis meenemen. 

Zo werkt het: 
Klik op de groene knop 'bestel uw gratis dagretour'. Vervolgens bestelt u het ticket via het formulier en kiest u de gewenste reisdatum. Let op: iedere persoon reist met een persoonlijke ticket waarop zijn of haar gegevens staan. Het is niet mogelijk om op naam van iemand anders te reizen. Vragen? Neem contact op met onze helpdesk via helpdesk@ervaarhetov.nl. 

> Bestel uw gratis dagretour

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) region-overijssel

Actievoorwaarden

- Alleen geldig als u in Almelo, Nijverdal of Raalte woont.
- De actie loopt van 1 september t/m 31 oktober.
- Geldig op de gekozen reisdag voor een dagretour op het Blauwnet traject Enschede - Zwolle.
- Op maandag tot en met vrijdag geldig vanaf 09.00 uur, in het weekend de gehele dag.
- Per ticket mogen vier kinderen t/m 11 jaar gratis mee reizen.
- De actie is niet geldig op zaterdag 21, zondag 22 september en dinsdag 22 oktober in verband met werkzaamheden aan het spoor.
- Alleen geldig in combinatie met een geldig ID-bewijs.
- U kunt uw ticket uitprinten of via de Ervaar het OV app aan de steward tonen.
- Maximaal 1 e-ticket per e-mailadres aan te vragen gedurende de actieperiode.
- Met dit e-ticket hoeft u niet in-of uitchecken, geldigheid van uw ticket wordt bepaald door de vermelde naam en reisdatum op het e-ticket.
- Op station Zwolle kunt u een gesloten poortje openen door de barcode voor het 'scan-ticket' symbool te houden.

 

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Overijssel bij onderstaande vervoerders.

  • Blauwnet

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ervaar het OV nieuwsbrief
Ontvang onze acties en nieuws direct via de mail. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als welkomstcadeau een dagkaart voor de bus van €11,50 voor €5.