akties_top

Probeeraanbod Zwartsluis/Hasselt

Gaat u wel eens naar Emmeloord, Kampen, Steenwijk of Zwolle? Winkelen, een avondje uit, naar vrienden: met de bus reist u dan comfortabel en zonder gedoe met parkeren. Vanuit Zwartsluis en Hasselt kunt u alle kanten op met de bus. Proberen? Overtuig uzelf met 5 dagkaartjes voor de bus. En die krijgt u van ons. Gratis!

Hoe werkt ‘t?
Voer tijdens uw bestelling uw persoonlijke actiecode in en download uw kaartjes. Laat deze afstempelen door de buschauffeur. Goede reis!

> Bestel je gratis actiekaartje

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) region-flevoland region-overijssel

Actievoorwaarden

- Alleen geldig als u in Zwartsluis of Hasselt woont.
- Actiekaartjes geldig tot 2 weken na gekozen ingangsdatum (uiterste reisdatum 5 januari 2020); op maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur, in het weekend de hele dag. In de herfstvakantie (21 t/m 25 oktober) en in de kerstvakantie (23 december t/m 3 januari) ook op werkdagen de hele dag!
- Elk stempel is goed voor één dagkaart. Na afstempeling op de dag van geldigheid te gebruiken als dagkaart op de OV Regio IJsselmond buslijnen  70, 71/171 en 74.
- Niet geldig op de trein Kampen-Zwolle.

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Flevoland Overijssel bij onderstaande vervoerders.

  • OV regio IJsselmond

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ervaar het OV nieuwsbrief
Ontvang onze acties en nieuws direct via de mail. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als welkomstcadeau een dagkaart voor de bus van €11,50 voor €5,-.