Dal Vrij Oost
Doe de productchecker

Dal Vrij Oost

Voor alleen bus of bus & trein

Hallo vroege vogel! Ben jij al uit de veren terwijl de rest van Nederland zich nog eens omdraait? Niet alleen goed voor je productiviteit maar ook voor je portemonnee. Als vroege vogel reis je met het 'Dal Vrij Oost'-jaarabonnement namelijk supervoordelig met de regionale bus en/of trein in Gelderland, Overijssel en Flevoland (met uitzondering van Almere en Stadsdienst Lelystad).

Op werkdagen en in het weekend na 09.00 uur onbeperkt reizen met de bus.


Op werkdagen en in het weekend na 09.00 uur onbeperkt reizen met bus en regionale trein (excl. NS en Valleilijn).

Zo reis je voordelig met het 'Dal Vrij Oost'-jaarabonnement
  • Je reist onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen.
  • De spitstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.30 tot 09.00 uur.
  • Check je in vóór 06.30 uur? Ook dan reis je gewoon buiten de spits.
  • Het busabonnement is geldig in de bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (exclusief Almere en Stadsdienst Lelystad).
  • Het bus- & treinabonnement is geldig in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere, Stadsdienst Lelystad, NS en Valleilijn).
  • Te bestellen als maand- of jaarabonnement.

Inchecken voor 06:30

Lukt het jou om in te checken voor 06:30 uur? Dat is fijn! Dan krijg je 100% korting en betaal je geen extra kosten behalve de kosten voor het abonnement. Check je tussen 06:30 en 09:00 uur? Dan betaal je de normale ritprijs. Het moment van inchecken is dus erg belangrijk.

Moet je overstappen? Geen probleem. Als je voor 06:30 uur incheckt en binnen 35 minuten op een bus of regionale trein overstapt, blijft de 100% korting gelden. Dit geldt niet bij een overstap tussen Breng bussen in de regio Arnhem Nijmegen en ook niet bij een overstap tussen OV Regio IJsselmond bussen in Flevoland en NW Overijssel. Check je daar na 06.30 uur in voor de volgende rit dan betaal je daarvoor het normale tarief.

In de middagspits reis je sowieso met 100% korting, ongeacht welke tijd je incheckt.

Bestel het abonnement

Is het ‘Dal Vrij Oost’-jaarabonnement op jouw lijf geschreven? Bestel nu het Dal Vrij Oost abonnement. Heerlijk voor die vroege uurtjes in de bus of trein. Het maakt niet uit bij welke webshop je dit abonnement aanschaft. Het busabonnement is geldig in de bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (exclusief Almere en Stadsdienst Lelystad). Het bus- & treinabonnement is geldig in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere en Stadsdienst Lelystad, NS en Valleilijn).


Contact

Klik hier voor de veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor vragen. Goede reis vroege vogel!

Een leuke dag mede mogelijk gemaakt door het OV