Dal Vrij Oost akties_top
akties_top

Dal Vrij Oost

Voor alleen bus of bus & trein

Dal Voordeel Oost - abonnement 

Hallo vroege vogel! Reis jij vaak buiten de spits? Dan is het Dal Vrij Oost-abonnement iets voor jou! Hiermee reis je onbeperkt buiten de spits. En lukt het jou om vóór 06.30 uur in te checken? Dan reis je super voordelig, ook tijdens de spits! Go go go vroege vogel!

Op werkdagen na 9 uur en in het weekend de hele dag onbeperkt reizen met de bus.

€ 53,00
per maand
Bestel nu
Jaarabonnement: € 530,00

Op werkdagen na 9 uur en in het weekend de hele dag onbeperkt reizen met bus en regionale trein. (excl. NS en Valleilijn)

€ 79,00
per maand
Bestel nu
Jaarabonnement: € 790,00
Belangrijke informatie
  • Met het Dal Vrij Oost abonnement reis je onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen;
  • De spitstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 9.00 uur. Check je binnen deze periode in, dan ontvang geen korting;
  • In de daluren ontvang je 100% korting en betaal je geen extra kosten naast de kosten voor het abonnement;
  • Check je vóór 06.30 uur in? Dan reis je super voordelig*, ook tijdens de spits;
  • Het busabonnement is geldig in de bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere en Lelystad);
  • Het bus & trein abonnement is geldig in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere en Lelystad, NS en Valleilijn);
  • Te bestellen als maand- of jaarabonnement.

* Je betaalt alleen de kosten van het abonnement.

Inchecken voor 06:30

Lukt het jou om in te checken voor 06:30 uur? Dat is fijn! Dan krijg je 100% korting en betaal je geen extra kosten behalve de kosten voor het abonnement. Check je tussen 06:30 en 09:00 uur? Dan betaal je de normale ritprijs. Het moment van inchecken is dus erg belangrijk.

Moet je overstappen? Geen probleem. Als je voor 06:30 uur incheckt en binnen 35 minuten op een bus of regionale trein overstapt, blijft de 100% korting gelden. Dit geldt niet bij een overstap tussen Breng bussen in de regio Arnhem Nijmegen en ook niet bij een overstap tussen OV Regio IJsselmond bussen in Flevoland en NW Overijssel. Check je daar na 06.30 uur in voor de volgende rit dan betaal je daarvoor het normale tarief.

In de middagspits reis je sowieso met 100% korting, ongeacht welke tijd je incheckt.

Bestel nu Dal Vrij Oost

En, ben je overtuigd om voortaan relaxter, onbezorgder én goedkoper op reis te gaan? Bestel dan het Dal Vrij Oost-abonnement. Dit abonnement is bij alle vervoerders geldig in Overijssel, Gelderland en Flevoland (excl. Almere en Lelystad). Het maakt niet uit bij welke webshop je dit abonnement aanschaft.


Veelgestelde vragen

Klik hier voor de veelgestelde vragen.