Reis deze zomer voordelig met Summer Sale

Wat zijn jouw plannen deze zomer? Hapje eten op het terras, zwemmen en zonnen bij de recreatieplas, dansen op een festival... Wat je bestemming ook is: je reist er extra voordelig naartoe met de Zomerdagkaarten van Ervaar het OV! 

Let op: de acties van Ervaar het OV zijn alleen geldig in het regionale openbaar vervoer in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve het stadsvervoer in Almere en Lelystad) en niet bij de NS. 

Summer sale dagkaart bus 6 euro

Zomerdagkaart bus

Reis een hele dag met de bus voor slechts € 6,-. Deze actie is geldig in de bussen in Flevoland, Gelderland en Overijssel (behalve het stadsvervoer in Almere en Lelystad). Deze dagkaart is ook te koop in de bus zelf. 

Bestel je e-ticket bus
Summer sale dagkaart bus en trein 10 euro

Zomerdagkaart bus & regionale trein (geen NS)

Reis een hele dag met de bus én regionale trein voor € 10,-. Deze actie is geldig in de bussen en regionale treinen (geen NS) in Flevoland, Gelderland en Overijssel (behalve het stadsvervoer in Almere en Lelystad).

Bestel je e-ticket bus & trein
Summer sale dagkaart kids 1 euro

Zomerdagkaart kids bus & regionale trein (geen NS)

Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 1,- met een volwassene van 18 jaar of ouder mee. Deze actie is geldig in de bussen en regionale treinen (geen NS) in Flevoland, Gelderland en Overijssel (behalve het stadsvervoer in Almere en Lelystad).

Bestel je e-ticket kids

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Privacy statement

Een leuke dag mede mogelijk gemaakt door het OV