akties_top

Walibi Holland

Thrillseekers en daredevils, opgelet! Er maar één plek waar je terecht kan voor échte spanning en sensatie: Walibi Holland. Hier vind je alles in één. De wildste achtbanen, wreedste attracties en vetste festivals. Dat is pas een verrassende fun-cocktail vol actie, spektakel en adrenaline. Dus wil jij hard gaan? Dan is Walibi Holland voor jou the place to be!

Ben je niet bang aangelegd? Val je niet flauw bij het zien van bloed, vampiers en zombies? Dan moet je in oktober zeker naar één van de Halloween Fright Nights komen. Van 10 oktober tot en met 1 november- elke vrijdag, zaterdag en zondag - worden jouw ergste nachtmerries werkelijkheid in Walibi Holland. Het park wordt dan overgenomen door gevaarlijke freaks, gewapend met kettingzagen en roestige bijlen. Bezoek de Scare Zones, Haunted Houses en horrorshows. Wees gewaarschuwd, want het is maar de vraag of je het park levend uitkomt. Gruwelijk!

plan mijn route naar biddinghuizen spijkweg-30 Bekijk alle inspiraties

Walibi Holland

Meer informatie:

Acties van toepassing op dit evenement

 

Leuke OV-ervaringen

Een dagje samen uit kan zorgen voor onuitwisbare leuke herinneringen. Lees allerlei leuke openbaar vervoerervaringen en bekijk de filmpjes!

> Leuke ervaringen