akties_top

Dierenpark Taman Indonesia

Wel eens een gehoord van Loewaks die de duurste koffiebonen ter wereld uitpoepen? Een Binturong die wel 30 meter hoog in de bomen kan klimmen, of Beo’s die kunnen praten? Deze en nog veel meer bijzondere dieren vind je in dierenpark Taman Indonesia. Naast het bewonderen van de dieren en planten uit Indonesië, kun je in dit kleine prachtige park ook cultuur snuiven. Waan je langs de verschillende traditionele huisjes, verkleed je als Javaanse prinses en geniet van de Indische hapjes uit de waroeng. Tijdens dit uitje valt er genoeg te beleven!

 

plan mijn route naar Kallenkote Kallenkote -53 Bekijk alle inspiraties
Deel

Dierenpark Taman Indonesia

Meer informatie:

 

Acties van toepassing op dit evenement

 

Kinderen gratis september

Samen met je kinderen of kleinkinderen op stap met de bus of trein. Dat levert vaak onvergetelijke dagjes uit op. De hele maand september reizen kinderen gratis in het openbaar vervoer van Arriva, Breng, Connexxion, OV Regio IJsselmond en Syntus. 

> Bestel je ticket

Leuke OV-ervaringen

Een dagje samen uit kan zorgen voor onuitwisbare leuke herinneringen. Lees allerlei leuke openbaar vervoerervaringen en bekijk de filmpjes!

> Leuke ervaringen

Kunstbus: Voor de hele klas!

Het Kunstbuskaartje is een groepsvervoerbewijs voor scholieren, begeleiders en leraren. Met dit vervoerbewijs kan dan in klassikaal verband een culturele instantie worden bezocht in de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Vraag nu voor jouw klas het Kunstbuskaartje aan!

> Bestel je ticket