akties_top

Stedelijk museum Kampen

De vaste collectie van het museum is verdeeld over vier thema's: water, geloof, rechtspraak en het Huis van Oranje (de verzameling Oranjeportretten).

Met prachtige museale stukken en met moderne audiovisuele middelen is een beeld te zien van verleden, heden én toekomst. In de vaste collectie worden regelmatig voorwerpen gewisseld, zodat de presentaties dynamisch blijven. Op de begane grond is een royale ruimte voor wisselexposities. Hier wordt regelmatig moderne en hedendaagse kunst getoond, afgewisseld met oude kunst en historische thema's. Verder is er een multimediatour, de Gouden Zaal (een prachtige huwelijkslocatie), museumworkshops, rondleidingen en een museumcafé.

plan mijn route naar Kampen oudestraat -133 Bekijk alle inspiraties
Deel

Stedelijk museum Kampen

Meer informatie:
  • Kampen, Overijssel
  • Dinsdag t/m vrijdag open vanaf 11.00-17.00, zondag geopend vanaf 13.00-17.00
  • www.stedelijkmuseumkampen.nl

Acties van toepassing op dit evenement

 

2 voor 1 in november

Samen gezellig een dagje op stap, vrienden of familie bezoeken of lekker winkelen? De hele maand november reis je 2 voor de prijs van 1 met het openbaar vervoer van Arriva, Breng, Connexxion, OV regio IJsselmond en Syntus.

> Lees meer

Leuke OV-ervaringen

Een dagje samen uit kan zorgen voor onuitwisbare leuke herinneringen. Lees allerlei leuke openbaar vervoerervaringen en bekijk de filmpjes!

> Leuke ervaringen