akties_top

Pers

Ervaar het OV is een samenwerkingsverband van provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel, Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond en Keolis (Syntus).

Ze hebben hun krachten gebundeld om de voordelen van het openbaar vervoer onder de aandacht te brengen van alle inwoners van de drie provincies. Via de website Ervaar het OV attenderen ze hen op kortingsacties en mogelijk interessante uitstapjes, evenementen en attracties in Flevoland, Gelderland en Overijssel. Journalisten en redacties kunnen de beelden op deze perspagina met bronvermelding rechtenvrij overnemen. 


Reis 2 voor de prijs van 1 in oktober

15-10-2019

Het openbaar vervoer; de één kan niet zonder, de ander heeft het nog nooit of weinig geprobeerd. Voor de laatste groep hebben de vervoerders en provincies in Oost-Nederland de handen ineengeslagen. Via het platform Ervaar het OV bieden ze OV-acties en handige informatie aan. In de maand oktober herhalen ze weer een succesvolle actie: inwoners reizen twee voor de prijs van één met de bus en regionale trein.

 In oktober reist iedereen twee voor de prijs van één

Iedereen die met de bus of regionale trein reist, mag iemand gratis meenemen met het ‘2 voor de prijs van 1 e-ticket’. Je kunt de hele maand oktober onbeperkt meedoen aan de actie van Ervaar het OV. De actie geldt in de bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (met uitzondering van Lelystad en Almere). Je downloadt het gratis e-ticket via www.ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app.

 Voordelig reizen met het OV 

Veel inwoners uit Oost-Nederland maken gebruik van de acties van Ervaar het OV. In het afgelopen jaar zijn er ruim 70.000 OV-reizen gemaakt met deze acties. Desiré reist regelmatig met de trein: ‘Mijn leukste OV-ervaringen zijn de uitjes met mijn dochter naar verschillende plaatsen in Nederland. Ze woont nu in Engeland en ook dan zoeken we elkaar op met de trein’. Wil je op de hoogte blijven van de acties? Meld je aan voor de e-nieuwsbrief via www.ervaarhetov.nl/nieuwsbrief.

Archief
Contact met de persvoorlichter van Ervaar het OV

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kirsten van de Meent, woordvoerder Ervaar het OV via 0614535872 of k.vd.meent@overijssel.nl.

Beeldmateriaal

Overzichtskaartje
Overzichtskaartje


Beeld oktober
Beeld oktober


Logo
Logo


Videomateriaal

Instructievideo voor de Ervaar het OV-appDrie broers samen op stapWat een beleving op het perron!