akties_top

Pers

Ervaar het OV is een samenwerkingsverband van provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel, Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond en Keolis (Syntus).  

Ze hebben hun krachten gebundeld om de voordelen van het openbaar vervoer onder de aandacht te brengen van alle inwoners van de drie provincies. Via de website Ervaar het OV attenderen ze hen op kortingsacties en mogelijk interessante uitstapjes, evenementen en attracties in Flevoland, Gelderland en Overijssel. Journalisten en redacties kunnen de beelden op deze perspagina met bronvermelding rechtenvrij overnemen. 


Reis 2 voor de prijs van 1 in maart 2016

01-03-2016

 

In maart kan iedereen in Gelderland, Overijssel en Flevoland voordelig reizen met het openbaar vervoer. Een kennismaking met het openbaar vervoer of juist een mooie actiepakker? Alle reizigers in de drie provincies kunnen in maart met z’n tweeën reizen, terwijl maar één reiziger betaalt. Het werkt heel eenvoudig. Eén persoon reist met een geldig vervoerbewijs. De tweede persoon kan het speciale e-ticket aanvragen en daarmee gratis meereizen.

Handige app  
Tickets bestel je via www.ervaarhetov.nl of nog handiger, via de Ervaar het OV-app! De app is te downloaden via de App Store en de Google Play Store. Invullen is heel eenvoudig en zo bestel je direct je ticket. Handig als je geen printer hebt of onderweg een ticket wilt aanvragen. Je ticket hoef je dan alleen nog maar op je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward te laten zien.

Ervaar het OV
De acties van Ervaar het OV zijn geldig in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland, met uitzondering van gemeente Almere, gemeente Lelystad en alle lijnen van de NS. Kijk voor meer informatie of voor tickets op www.ervaarhetov.nl
Extra materiaal

Persbericht 2 voor 1 januari


Archief
Contact met de persvoorlichter van Ervaar het OV

Linda Looijmans
026 359 9017
l.looijmans@gelderland.nl

Beeldmateriaal

Overzichtskaartje
Overzichtskaartje


Ervaar het OV Persdag
Ervaar het OV Persdag


Logo
Logo


Videomateriaal

Instructievideo voor de Ervaar het OV-appDrie broers samen op stapWat een beleving op het perron!