akties_top

Pers

Ervaar het OV is een samenwerkingsverband van provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel, Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond en Keolis (Syntus).

Ze hebben hun krachten gebundeld om de voordelen van het openbaar vervoer onder de aandacht te brengen van alle inwoners van de drie provincies. Via de website Ervaar het OV attenderen ze hen op kortingsacties en mogelijk interessante uitstapjes, evenementen en attracties in Flevoland, Gelderland en Overijssel. Journalisten en redacties kunnen de beelden op deze perspagina met bronvermelding rechtenvrij overnemen. 


TRAKTEER ELKAAR OP EEN GRATIS DAGJE UIT!

01-03-2016

Trakteer iemand op een dagje uit! Dat kan de hele maand november. Iedereen die met de bus of regionale trein reist, mag iemand gratis meenemen. Met dit aanbod stimuleert Ervaar het OV, het samenwerkingsverband van regionale vervoerders in Overijssel, Gelderland en Flevoland, het gebruik van het openbaar vervoer.

De OV-actie heeft eerder ook Bram en Lieke verleid om samen naar de binnenstad te reizen en daar een dagje te gaan shoppen. ‘Super handig! Ik heb gewoon ingecheckt met mijn OV-chipkaart en Bram reisde mee met een gratis e-ticket. Volgende week zijn de rollen omgekeerd. Dan trakteert hij mij op een gratis dagje met de trein.’ Ervaar het OV stimuleert om samen op stap te gaan met het OV in Oost-Nederland.

Download je gratis e-ticket
Je mag onbeperkt mee doen aan de actie twee voor de prijs van één in de hele maand november. Deze actie geldt in de bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Via www.ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app kun je het gratis e-ticket downloaden.
Extra materiaal

Persbericht 2 voor 1 in november


Archief
Contact met de persvoorlichter van Ervaar het OV

Michel Hoge
michel@vankeijzer.nl
(053) 430 74 05

Beeldmateriaal

Overzichtskaartje
Overzichtskaartje


Beeld november
Beeld november


Logo
Logo


Videomateriaal

Instructievideo voor de Ervaar het OV-appDrie broers samen op stapWat een beleving op het perron!