akties_top

Tickets ook via de Ervaar het OV-app!

Tickets kun je niet alleen via deze website bestellen, maar ook via de Ervaar het OV-app! De app is te downloaden via de App Store en Google Play. Bekijk alle acties en bestel direct je ticket. Handig als je geen printer hebt of onderweg een ticket wil aanvragen. Je ticket hoef je dan alleen nog maar op je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward te laten zien. Natuurlijk kun je je ticket ook nog steeds aanvragen en uitprinten via www.ervaarhetov.nl.

De app is te downloaden via de App Store en Google Play. 

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) region-flevoland region-gelderland region-overijssel

Actievoorwaarden

- Je kunt je ticket uitprinten maar ook de app downloaden en het e-ticket binnen de app op je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward laten zien.
- Het ticket via de app is alleen een geldig vervoerbewijs wanneer je het goed zichtbaar kunt tonen aan de chauffeur of steward. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goed werkend en opgeladen smartphone of tablet.

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Flevoland Gelderland Overijssel bij onderstaande vervoerders.

Reisinspiratie

In Flevoland, Gelderland en Overijssel kun je heel wat leuke, interessante, sportieve en spannende dagtripjes maken. Op zoek naar inspiratie? We hebben bijzondere uitstapjes voor je op een rij gezet. Met het openbaar vervoer brengen we je er zo heen. Veel plezier! 

> Leuke uitstapjes