Leuke OV-ervaringen akties_top

Leuke OV-ervaringen

Kaja voelt zich een echte wereldreiziger

Wie neemt Petra Steen mee in het OV?

Dat is helemaal geen moeilijke vraag, wie ik gratis mee zou nemen met het OV. Dat is mijn vriendin Yvonne. Even helemaal ertussenuit en als vriendinnen onder elkaar zijn. Vriendschap is essentieel in het leven dat vaak bepaald wordt door werk en gezinsleven. Een gesprek met een vriendin kan soms heel verhelderend werken.

Lexie ervaart het OV met opa en oma

Eric gaat met de app eropuit!

Elke maand is er wel een voordeeltje: 2 voor 1 of kinderen gratis. Als je regelmatig met de bus gaat, heel bruikbaar dus.
Het is ook handig dat je je kaartje niet meer uit hoeft te printen, maar gewoon op je telefoon kan laten staan...

-Eric-

Tara telt de koeien buiten!

  Tara trein

Trudy Postel en haar kids in het OV

Genoeg te zien als we met de bus of trein reizen! Mijn kinderen kijken dan vaak naar buiten, vertellen wat ze zien aan mama! Blijft leuk, want als ze iets gezien hebben en ze zeggen het tegen mij dan zijn we er al weer voorbij voor ik het heb kunnen zien. Maar dat geeft niets, we zien genoeg!  Daarbij doet het spelletje *ik-zie-ik-zie-wat-jij-niet-ziet* het ook leuk. - Trudy Postel

Voor het eerst met de trein