akties_top

Kids Vrij! Kinderen gratis in de trein

Met een Kids Vrij abonnement van NS mogen kinderen van 4 t/m 11 jaar onbeperkt gratis met je mee reizen in alle treinen in Nederland. Tijdens de spitsuren, in de daluren en in het weekend. 

In de bus reist je kind op saldo bij het inchecken. Kinderen van 4 t/m 11 jaar krijgen automatisch 34% korting op hun reis. Denk er daarbij wel aan dat er saldo op de OV-chipkaart van je kind staat. In de bus kun je ook gebruikmaken van het Kidskaartje van 1,10 euro wat recht geeft op 1,5 uur reizen. Je kunt hiermee overstappen. Het Kidskaartje is te koop bij de chauffeur in de bussen van vervoerders in Gelderland, Overijssel en Flevoland, met uitzondering van Almere en Lelystad. 

Je kunt gratis een Kids Vrij abonnement aanschaffen voor jouw kind via www.ns.nl/kidsvrij. Hiervoor dient jouw kind wel te beschikken over een persoonlijke OV chipkaart (7,50 euro).

Heb je vragen over Kids Vrij? Kijk dan bij Vraag en Antwoord

> Gratis Kids Vrij aanvragen

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) region-flevoland region-gelderland region-overijssel

Actievoorwaarden

Lees hier alle actievoorwaarden  voor Kids Vrij. Heb je vragen? Veel antwoorden vind je onder vraag & antwoord.

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Flevoland Gelderland Overijssel bij onderstaande vervoerders.

Heeft jouw (klein)kind nog geen OV-chipkaart?

bestel nu kids vrij

Om het Kids Vrij abonnement te kunnen aanvragen heeft jouw (klein)kind een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Heeft jouw (klein)kind nog geen persoonlijke OV-chipkaart? Geen probleem! Bestel deze dan gelijk mee bij het aanvragen van het Kids Vrij abonnement via ns.nl/kidsvrij. De kosten voor een persoonlijke OV-chipkaart zijn € 7,50. 

> Gratis Kids Vrij aanvragen