Kidsactie akties_top

Kidsactie

Ga op avontuur met het OV en maak kans op leuke prijzen! 
Reizen met het OV is een hele beleving voor kids. De eerste keer met de bus of trein, naar familie of een dagje met de klas eropuit; het avontuur begint al onderweg! Zeker met een actie waarbij ze sparen voor een Fidget Spinner en kans maken op leuke cadeaus.  

Spaar voor een spinner 
Ben je tussen de 4 en 12 jaar en wil je sparen voor een Fidget Spinner? Doe dan mee met de spaaractie! Download hieronder je spaarkaart, reis 5 keer met de bus van Syntus Overijssel, OV Regio IJsselmond en de trein van de Vechtdallijn en ontvang bij iedere rit een sticker of stempel. Stuur een foto van je volle spaarkaart naar kidsactie@ervaarhetov.nl en ontvang jouw spinner!    

Maak kans op gave prijzen 
Wil jij wel gratis kaartjes voor Dinoland, Avontura of Wildlands winnen? Of ga jij voor een jaarabonnement op de Okki of Quest Junior? Download dan gauw de spaarkaart en je maakt automatisch kans op deze prijzen! Bekijk het prijzenpakket hier. 

 

Gegevens stempelkaart voor kids

Reis je weleens met de bus?
Reis je weleens met de trein?
Met wie ben je van plan te gaan reizen?
Waar denk je naar toe te gaan reizen?

Doe de testrit!

Wat weet jij al van het openbaar vervoer? We hebben een leuke quiz voor je om dat eens te testen. Aan de hand van 5 leuke filmpjes ontdek je van alles over de bus en trein. Heb jij de test gehaald? Dan ontvang je je OV-diploma!   

> Doe de testrit 

Waar reizen jullie naartoe?

Gezellig een dagje weg? Zoek je nog een leuke bestemming? Onze reisinspiratie heeft de leukste evenementen, attratieparken, musea en andere bestemmingen voor je op een rijtje gezet! Met het openbaar vervoer brengen we je er zo heen. 

> Bekijk de reisinspiratie 

Actievoorwaarden

  • Je hebt je eigen persoonlijke spaarkaart  
  • Je reist 5 keer met de bus in Overijssel (met uitzondering van Twente) en Flevoland (met uitzondering van Almere en Lelystad) of de trein van de Vechtdallijnen. 
  • Je ontvangt - bij aanschaf van een vervoersbewijs of het tonen van je vervoersbewijs - een stempel of sticker op je spaarkaart 
  • Bij 5 stempels of stickers heb je al een volle spaarkaart 
  • Stuur een foto van de volle spaarkaart met daarop ingevuld je naam, adres en datum op naar kidsactie@ervaarhetov.nl. Wij sturen je dan een Fidget Spinner. Let op: OP = OP! 
  • Je maakt ook automatisch kans op het prijzenpakket. Ben je 1 van de winnaars? Dan informeren we je per e-mail over je prijs. 
  • De actie is geldig tot en met 31 oktober 2017