5 tips om je reis nog comfortabeler te maken

Jij reist regelmatig met het OV. Dan weet je natuurlijk precies hoe alles werkt! Maar… wist je dat jouw reis nóg comfortabeler wordt met onze gave tips en acties? Op deze pagina lees je er alles over! Zien we je snel weer in de bus of trein?

 

Tip 1: Bekijk welk OV-abonnement bij jou past met de productchecker

Reis je regelmatig met het openbaar vervoer? Dan zijn er een paar handige om voordelig op pad te gaan. Zo reis je bijvoorbeeld met Dal Voordeel Oost het hele jaar met 40% korting in de bus en regionale trein, voor maar €21 per jaar. Weten welk abonnement of reisproduct het beste bij jou past? Ontdek snel en simpel met de OV-productchecker.

Doe de productchecker

Tip 2: Vergeten uit te checken? Vraag je saldo terug!

Heb je niet in- of uitgecheckt met je OV-chipkaart? Bijvoorbeeld omdat het poortje het niet deed of omdat je het vergeten bent? Dan heb je mogelijk te veel betaald. Je kunt te veel betaald saldo terugvragen bij je vervoerder.

Vraag hier je saldo terug

Tip 3: Nooit meer te weinig saldo? Ga voor automatisch opladen

Als je regelmatig reist met het openbaar vervoer en niet in de rij wilt staan om je kaart op te laden, is automatisch opladen dé oplossing. Daarmee heb je altijd genoeg saldo op je OV-chipkaart. Je vraagt het eenvoudig online aan.

Automatisch opladen aanvragen
 

Tip 4: Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ontvang als eerste voordelige OV-acties in de mailbox. Gemiddeld sturen we 1 keer per maand een nieuwsbrief. Je ontvangt ook nog eens exclusieve aanbiedingen speciaal voor nieuwsbriefabonnees.

58.000 mensen gingen je al voor!

Aanmelden voor de nieuwsbrief
 

Tip 5: Bekijk de verhalen van andere reizigers bij Ervaar het OV-TV!

Alberto van Ervaar het OV-TV ging op pad om verhalen van andere reizigers te ontdekken. Waarom gaan mensen met het OV? En wat zijn hun leukste OV-ervaringen?

Bekijk de video's bij Ervaar het OV-TV

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Privacy statement

Een leuke dag mede mogelijk gemaakt door het OV