Ervaar het OV akties_top

Ervaar het OV

Het openbaar vervoer biedt een zorgloze, ontspannen en relatief goedkope manier om je bestemming te bereiken. Provincie Flevoland, Gelderland en Overijssel, Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond en Keolis (Syntus) willen je dat graag zelf laten ervaren. Daarom hebben ze hun krachten gebundeld om het openbaar vervoer onder de aandacht te brengen van alle inwoners van de drie provincies. Hiervoor is onder andere de website Ervaar het OV ontwikkeld. Via deze site bieden we je interessante kortingsacties. En we attenderen je op leuke evenementen en attracties waar we je graag met de bus of trein naar toe brengen. 

Geldigheidsgebied
Ervaar het OV biedt verschillende type acties aan. Centrale acties die geldig zijn in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere en Lelystad) zijn geldig bij alle vervoerders en trajecten op onderstaand overzichtskaartje. Daarnaast bieden we ook acties aan die enkel in een bepaald reisgebied of bij een specifieke vervoerder geldig zijn. Het gebied waarin een actie geldig is staat altijd aangegeven bij de voorwaarden van de actie.

 

Ervaar het OV-app!

App opstartscherm aktieblok (264x198)

Tickets aanvragen kan ook via de Ervaar het OV-app! Hiermee hoef je je ticket alleen nog maar met je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward te laten zien.

> Lees meer

Reisinspiratie

In Flevoland, Gelderland en Overijssel kun je heel wat leuke, interessante, sportieve en spannende dagtripjes maken. Op zoek naar inspiratie? We hebben bijzondere uitstapjes voor je op een rij gezet. Met het openbaar vervoer brengen we je er zo heen. Veel plezier! 

> Leuke uitstapjes