December Deals akties_top

De decembermaand staat voor de deur...

De tijd van het jaar van gezellig samenzijn, Sinterklaas, kerstmarkten en kerstborrels. Ga jij eropuit naar familie, een leuk uitje of naar de stad voor kerstinkopen? Reis met de bus of trein en doe je voordeel tijdens deze dure maand met onze 'December Deals'. 

Dagkaart bus

Dagkaart bus

Reis een hele dag met de bus van €11,50 voor €5. Deze actie is geldig in de bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (m.u.v. Almere en Lelystad). De dagkaart is geldig op werkdagen na 9.00 uur en in het weekend. De actie is onbeperkt te bestellen.

Download je e-ticket
Meermanskaart bus

Meermanskaart bus

Gezellig met het hele gezin eropuit! Met de Meermanskaart reis je met 2 volwassenen en 4 kinderen (t/m 11 jaar) samen een hele dag op één e-ticket. In de maand december ontvang je korting. Bestel de Meermanskaart als e-ticket en betaal geen €17,50 maar €10!

Download je e-ticket
Blauwnet Weekendretour

Blauwnet Weekendretour

Extra voordelig eropuit met de Blauwnet-trein in het weekend? Reis tussen vrijdagavond 18.30 uur t/m zondagavond twee dagen naar keuze met het Weekendretour. Voor maar €10!

Download je e-ticket

Ervaar het OV-app

App opstartscherm aktieblok (264x198)

Tickets aanvragen kan ook via de Ervaar het OV-app! Hiermee hoef je je ticket alleen nog maar met je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward te laten zien.

> Lees meer

Reisinspiratie

In Flevoland, Gelderland en Overijssel kun je heel wat leuke, interessante, sportieve en spannende dagtripjes maken. Op zoek naar inspiratie? We hebben bijzondere uitstapjes voor je op een rij gezet. Met het openbaar vervoer brengen we je er zo heen. Veel plezier!

> Leuke uitstapjes