akties_top

Probeeraanbod Hardenberg - Zwolle

Reis vlot naar Zwolle met Blauwnet. Probeer het nu gratis uit! Wist u dat Zwolle heel goed bereikbaar is met de trein? Geen gedoe met parkereren, lekker shoppen en wie weet een drankje op het terras of bij het eten. Of misschien wilt u wel een dagje naar museum de Fundatie? Maakt u zich geen zorgen over de terugreis, de treinen rijden 2 keer per uur, 7 dagen per week! 

Hoe werkt het? 
Heeft u de flyer ontvangen met de actiecode? Bestel dan nu 2 dagretours en reis 2 dagen gratis naar Zwolle en terug. Klik op de groene knop 'bestel je gratis e-ticket'. Vervolgens bestelt u de tickets via het formulier en kiest u de gewenste reisdata. Let op: iedere persoon reist met een persoonlijke ticket waarop zijn of haar gegevens staan. Bestel dus voor iedere persoon een eigen ticket. Het is niet mogelijk om op naam van iemand anders te reizen. Vragen? Neem contact op met onze helpdesk via helpdesk@ervaarhetov.nl. 

> Bestel je gratis e-ticket

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) region-overijssel

Actievoorwaarden

- Eén dag onbeperkt geldig op de Blauwnet trajecten Zwolle - Emmen en Hardenberg - Almelo. 
- Eén persoon per ticket.
- Maximaal twee tickets te bestellen per persoon.
- Alleen geldig op de op het ticket aangegeven reisdata.
- Geldig vanaf 09.00 uur op werkdagen, in het weekend de hele dag.
- Geldig van 6 november t/m 31 december.

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Region-Overijssel bij onderstaande vervoerders.

  • Blauwnet

Reis 2 voor de prijs van 1 in november!

Je buurvrouw, vriend, moeder, zoon, met wie ga jij in november eropuit? Je reist 2 voor de prijs van 1 met het OV. Zo reis je heel voordelig samen met het OV. Trakteer iemand anders (of jezelf) op een gratis dag reizen. 

lees meer