akties_top

Zevenheuvelenloop 2018

Ga je als supporter mee met een deelnemer naar de Zevenheuvelenloop en ben je woonachtig in de regio Arnhem Nijmegen? Reis dan met de Breng bus naar Nijmegen en profiteer van het speciale aanbod voor supporters van deelnemers aan de Zevenheuvelenloop. Voor slechts € 3,- reis je dan naar Nijmegen en terug! Het kaartje is ALLEEN geldig als je samen reist met de deelnemer!!!!

Het retour is geldig op alle Breng bussen (deze rijden in het gebied dat begrensd wordt door de plaatsen Wageningen – Arnhem – Dieren – Doesburg – Duiven – Millingen a/d Rijn – Milsbeek – Grave – Druten – Wageningen).

> Bestel je e-ticket

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) region-gelderland

Actievoorwaarden

  • Het kaartje is verkrijgbaar voor zaterdag 17 november of zondag 18 november.
  • Het kaartje is ALLEEN geldig als je samen reist met de deelnemer.
  • Alleen te gebruiken in de bussen van Breng (deze rijden in het gebied dat begrensd wordt door de plaatsen Wageningen – Arnhem – Dieren – Doesburg – Duiven – Millingen a/d Rijn – Milsbeek – Grave – Druten – Wageningen); op de lijnen 27, 43,  83, 85 en 99 ook op bussen van ARRIVA, Syntus en Veolia binnen het begrensde gebied.

 

 

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Region-Gelderland bij onderstaande vervoerders.

  • Breng

Reis 2 voor de prijs van 1 in november

Je buurvrouw, vriend, moeder, zoon, met wie ga jij in november eropuit? Je reist 2 voor de prijs van 1 met het OV. Zo reis je heel voordelig samen met het OV. Trakteer iemand anders (of jezelf) op een gratis dag reizen. 

> Bestel je gratis e-ticket