Ontdek Kampen met de bus

Ontdek Kampen met de bus

Kampen, een historische Hanzestad, vlakbij u om de hoek. Kampen leeft in het heden! Met de skyline langs de rivier de IJssel, de gezellige uitgaansgelegenheden en een gevarieerd winkelaanbod. Maar tegelijkertijd ademt Kampen de sfeer uit van een rijke historie. Indrukwekkende stadspoorten en een stadscentrum met heel veel monumenten. Liefhebbers van musea komen in Kampen ook aan hun trekken.

Kom met de bus (kijk op 9292.nl voor de vertrektijden. Zit de Blauwnet trein Zwolle-Kampen in het reisadvies? Kijk dan op deze pagina voor onze bus en trein arrangementen) en ontdek Kampen met onze arrangementen! Download hier alvast je plattegrond.

Arrangement 1:
Dagje Kampen (bus) met infopakket voor € 6,75 

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland, Veluwe, Midden Overijssel of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne.

Bestel Arrangement 1

Arrangement 2: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Ikonenmuseum en koffie/thee met petit four voor € 16,75

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland, Veluwe, Midden Overijssel of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Bestel Arrangement 2

 

Arrangement 3: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket en bezoek Stedelijk Museum voor € 14,75

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland, Veluwe, Midden Overijssel of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Stedelijk Museum. 

Bestel Arrangement 3

 

Arrangement 4: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum en bezoek Ikonenmuseum met koffie/thee en petit four voor € 24,75

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland, Veluwe, Midden Overijssel of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne, heeft u toegang tot het Stedelijk Museum en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Bestel Arrangement 4

Arrangement 5: Dagje Kampen (bus) met rondje Citygolf voor € 6,75 + € 8,00 voor Citygolf (die € 8,00 apart betalen bij het reserveren)

Kom met de bus naar Kampen en doe een rondje Citygolf. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dan kan op https://kamperevents.nl/citygolf/. De € 8,00 betaal je bij het reserveren op de site van Kamper Events

Bestel Arrangement 5

Arrangement 6: Dagje Kampen (bus) met de e-chopper (2,5 uur) voor € 6,75 + € 32,50 voor 2,5 uur e-chopper (die € 32,50 apart betalen bij het reserveren)

Kom met de bus naar Kampen en verken Kampen 2,5 uur met de e-chopper. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dan kan op https://kamperevents.nl/e-chopper. Vermeld in het vakje opmerkingen dat je de e-chopper komt afhalen bij café 'Het Ponton' aan de stadszijde Stadsbrug. 

Bestel Arrangement 6

Arrangement 7: Dagje Kampen (bus) met de e-chopper (gehele dag) voor € 6,75 + € 42,50 voor gehel dag e-chopper (die € 42,50 apart betalen bij het reserveren)

Kom met de bus naar Kampen en verken Kampen een hele dag met de e-chopper. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dan kan op https://kamperevents.nl/e-chopper. Vermeld in het vakje opmerkingen dat je de e-chopper komt afhalen bij café 'Het Ponton' aan de stadszijde Stadsbrug. 

Bestel Arrangement 7

  • Geldig voor een dagretour met de bus vanuit de Veluwe, Midden Overijssel of Noordwest Overijssel naar Kampen
  • Het e-ticket is alleen geldig op de gekozen reisdatum.
  • Het e-ticket is van maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur geldig en in het weekend de gehele dag. 
  • De infopakketten zijn af te halen bij de Tourist Info in de Stadskazerne (Oudestraat 216, Kampen). 
  • Let op: niet alle arrangementen zijn beschikbaar op zondag en maandag. Op zondag is de Tourist Info gesloten. Op maandag is het Stedelijk museum gelosten. Op zondag en maandag is het Ikonenmuseum gesloten. 
  • Alleen geldig in combinatie met geldig legitimatiebewijs.
 • Acties zijn alleen geldig bij onderstaande vervoerders.

  • OV regio IJsselmond
  • Keolis Nederland
  • RRReis

Actievoorwaarden

Geldig in de bus

Ma t/m vrij na 09.00 + weekend

Dagretour

Geldig in regio(s) region-flevoland region-gelderland region-overijssel

Bekijk alle acties

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Privacy statement

Een leuke dag mede mogelijk gemaakt door het OV