akties_top

Ontdek Kampen met de bus

Kampen, een oude Hanzestad, vlakbij u om de hoek. Kampen leeft in het heden! Met de skyline langs de rivier de IJssel, de gezellige uitgaansgelegenheden en een gevarieerd winkelaanbod. Maar tegelijkertijd ademt Kampen de sfeer uit van een rijke historie. Indrukwekkende stadspoorten en een stadscentrum met heel veel monumenten. Liefhebbers van musea komen in Kampen ook aan hun trekken.

Kom met de bus (kijk op 9292.nl voor de vertrektijden. Zit de Blauwnet trein Zwolle-Kampen in het reisadvies? Kijk dan op deze pagina voor onze bus en trein arrangementen) en ontdek Kampen met onze arrangementen!


Arrangement 1: Dagje Kampen (bus) met infopakket voor € 6,50 
Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne.

Bestel Arrangement 1

Arrangement 2: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Ikonenmuseum en koffie/thee met petit four voor € 16,-
Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Bestel Arrangement 2

Arrangement 3: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum en koffie/thee met gebak voor € 16,-
Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Stedelijk Museum inclusief een kopje koffie of thee met gebak.

Bestel Arrangement 3

Arrangement 4: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum met lunch en bezoek Ikonenmuseum met koffie/thee en petit four voor € 25,-
Geldig voor een dagretour in de bus. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne, heeft u toegang tot het Stedelijk Museum met lunch en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Bestel Arrangement 4

 

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) region-flevoland region-overijssel

Actievoorwaarden

  • Op de gekozen datum reist u vanuit uw woonplaats in Flevoland of Overijssel (excl. Twente) met de bus naar Kampen en weer terug.
  • Kaartje alleen geldig op de gekozen reisdatum.
  • Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne.

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Flevoland Overijssel bij onderstaande vervoerders.

  • Syntus Overijssel
  • OV regio IJsselmond

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ervaar het OV nieuwsbrief
Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.