Ontdek Kampen met de bus

Ontdek Kampen met de bus

Kampen, een historische Hanzestad, vlakbij u om de hoek. Kampen leeft in het heden! Met de skyline langs de rivier de IJssel, de gezellige uitgaansgelegenheden en een gevarieerd winkelaanbod. Maar tegelijkertijd ademt Kampen de sfeer uit van een rijke historie. Indrukwekkende stadspoorten en een stadscentrum met heel veel monumenten. Liefhebbers van musea komen in Kampen ook aan hun trekken.

Houd je van wandelen? Speciaal voor wandelaars zijn er twee nieuwe arrangementen! Loop op vrijdag, zaterdag of zondag mee met met een stadswandeling onder leiding van een ervaren gids. Bekijk alle arrangementen hieronder. 

Kom met de bus (kijk op 9292.nl voor de vertrektijden. Zit de Blauwnet trein Zwolle-Kampen in het reisadvies? Kijk dan op deze pagina voor onze bus en trein arrangementen) en ontdek Kampen met onze arrangementen! Download hier alvast je plattegrond.

Arrangement 1:
Dagje Kampen (bus) met infopakket voor € 6,50 

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne.

Bestel Arrangement 1

 

Arrangement 2: 
Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Ikonenmuseum en koffie/thee met petit four voor € 16,-

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Bestel Arrangement 2

 

Arrangement 3: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum en koffie/thee met gebak voor € 16,-

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Stedelijk Museum inclusief een kopje koffie of thee met gebak.

Bestel Arrangement 3

 

Arrangement 4: Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum met lunch en bezoek Ikonenmuseum met koffie/thee en petit four voor € 25,-

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne, heeft u toegang tot het Stedelijk Museum met lunch en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Bestel Arrangement 4

NIEUW! Arrangement 5: Stadswandeling in Kampen op vrijdag of zaterdag voor € 10,-

Kom met de bus op vrijdag of zaterdag naar Kampen en loop mee met een stadswandeling met een ervaren gids. Geef je vooraf op. Klik hieronder verder voor meer informatie.

Bestel Arrangement 5

NIEUW! Arrangement 6: Stadswandeling in Kampen op zondag voor € 12,50,-

Kom met de bus op zondag naar Kampen en loop mee met een stadswandeling met een ervaren gids. Geef je vooraf op. Klik hieronder verder voor meer informatie.

Bestel Arrangement 6

  • Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug.
  • Het kaartje is alleen geldig op de gekozen reisdatum.
  • Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne.
  • Let op: de arrangementen zijn niet beschikbaar op zondag en maandag. Op deze dagen zijn de Tourist Info en het Ikonenmuseum gesloten. Op maandag is ook het Stedelijk museum gesloten.
  • Alleen geldig in combinatie met geldig legitimatiebewijs.
 • Acties zijn alleen geldig bij onderstaande vervoerders.

  • OV regio IJsselmond
  • RRReis

Actievoorwaarden

Geldig in de bus

Ma t/m vrij na 09.00 + weekend

Dagretour

Geldig in regio(s) region-flevoland region-overijssel

Bekijk alle acties

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Privacy statement

Een leuke dag mede mogelijk gemaakt door het OV