Ontdek Kampen met de bus en trein

Ontdek Kampen met de bus en trein

Kampen, een historische Hanzestad, vlakbij u om de hoek. Kampen leeft in het heden! Met de skyline langs de rivier de IJssel, de gezellige uitgaansgelegenheden en een gevarieerd winkelaanbod. Maar tegelijkertijd ademt Kampen de sfeer uit van een rijke historie. Indrukwekkende stadspoorten en een stadscentrum met heel veel monumenten. Liefhebbers van musea komen in Kampen ook aan hun trekken.

Kom met de bus naar Zwolle en neem daar de Blauwnet trein naar Kampen (kijk op 9292.nl voor de vertrektijden). Download hier alvast je plattegrond van Kampen.

Arrangement 1:
Dagje Kampen (bus en trein) met infopakket voor € 10,95 

Geldig voor een dagretour met de bus vanuit de Veluwe, Midden Overijssel of Noordwest Overijssel naar Zwolle en vandaar met de Blauwnet trein naar Kampen v.v.. Haal bij de Tourist Info in de Stadskazerne een informatie set met o.a. een routebeschrijving van een stadswandeling. 

Bestel Arrangement 1

Arrangement 2:
Dagje Kampen (bus en trein) incl. infopakket, bezoek Ikonenmuseum en koffie/thee met petit four voor € 20,95

Geldig voor een dagretour met de bus vanuit de Veluwe, Midden Overijssel of Noordwest Overijssel naar Zwolle en vandaar met de Blauwnet trein naar Kampen v.v.. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heeft u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Bestel Arrangement 2


Arrangement 3: 
Dagje Kampen (bus en trein) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum voor € 18,95

Geldig voor een dagretour met de bus vanuit de Veluwe, Midden Overijssel of Noordwest Overijssel naar Zwolle en vandaar met de Blauwnet trein naar Kampen v.v.. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne. Op vertoon van dit ticket heeft u toegang tot het Stedelijk Museum.

Bestel Arrangement 3


Arrangement 4: 
Dagje Kampen (bus en trein) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum en bezoek Ikonenmuseum met koffie/thee en petit four voor € 28,95

Geldig voor een dagretour met de bus vanuit de Veluwe, Midden Overijssel of Noordwest Overijssel naar Zwolle en vandaar met de Blauwnet trein naar Kampen v.v. Op vertoon van dit ticket krijgt u een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne, heeft u toegang tot het Stedelijk Museum en krijgt u toegang tot het Ikonenmuseum inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Bestel Arrangement 4

Arrangement 5: 
Dagje Kampen (bus en trein) met rondje Citygolf voor € 10,95 + € 8,00 voor Citygolf (die € 8,00 apart betalen bij het reserveren)

Kom met de bus naar Zwolle en vandaar met de Blauwnettrein naar Kampen en doe een rondje Citygolf. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dat kan op https://kamperevents.nl/citygolf/. De € 8,00 voor het Citygolf betaal je bij het reserveren op de site van Kamper Events. 

Bestel Arrangement 5

Arrangement 6: 
Dagje Kampen (bus en trein) met de e-chopper (2,5 uur) voor € 10,95 + € 32,50 voor 2,5 uur e-chopper (die € 32,50 apart betalen bij het reserveren)

Kom met de bus naar Zwolle en vandaar met de Blauwnettrein naar Kampen en verken Kampen 2,5 uur met de e-chopper. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dat kan op https://kamperevents.nl/e-chopper. Vermeld in het vakje 'Opmerkingen' dat je de e-chopper komt afhalen bij café 'Het Ponton' aan de stadszijde Stadsbrug. De € 32,00 voor de e-chopper betaal je bij het reserveren op de site van Kamper Events. 

Bestel Arrangement 6

Arrangement 7: 
Dagje Kampen (bus en trein) met de e-chopper (gehele dag) voor € 10,95 + € 42,50 voor gehele dag e-chopper (die € 42,50 apart betalen bij het reserveren)

Kom met de bus naar Zwolle en vandaar met de Blauwnettrein naar Kampen en verken Kampen een hele dag met de e-chopper. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dat kan op https://kamperevents.nl/e-chopper. Vermeld in het vakje 'Opmerkingen' dat je de e-chopper komt afhalen bij café 'Het Ponton' aan de stadszijde Stadsbrug. De € 42,50 voor de e-chopper betaal je bij het reserveren op de site van Kamper Events. 

Bestel Arrangement 7

  • Geldig voor een dagretour met de bus vanuit de Veluwe, Midden Overijssel of Noordwest Overijssel naar Zwolle en vandaar met de Blauwnet trein naar Kampen v.v. 
  • Het e-ticket is alleen geldig op de gekozen reisdatum. 
  • Het e-ticket is van maandag t/m vrijdag vanaf 9.00 uur geldig en in het weekend de gehele dag. 
  • De infopakketten zijn af te halen bij de Tourist Info in de Stadskazerne (Oudestraat 216, Kampen). 
  • Let op: niet alle arrangementen zijn beschikbaar op zondag en maandag. Op zondag is de Tourist Info gesloten en kan er geen infopakket worden afgehaald. Op maandag is het Stedelijk museum gesloten. Op zondag en maandag is het Ikonenmuseum gesloten. 
  • Alleen geldig in combinatie met geldig legitimatiebewijs.
 • Acties zijn alleen geldig bij onderstaande vervoerders.

  • Blauwnet
  • OV regio IJsselmond
  • RRReis

Actievoorwaarden

Geldig in bus en regionale trein

Dagretour

Ma t/m vr na 09.00 uur + weekend

Geldig in regio(s) region-flevoland region-overijssel

Bekijk alle acties

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Privacy statement

Een leuke dag mede mogelijk gemaakt door het OV