akties_top

Met gemak door Flevoland

Gaat u wel eens naar Zwolle, Lelystad, Steenwijk of Kampen? Winkelen, een avondje uit, naar vrienden: met de bus reist u dan comfortabel en zonder gedoe met parkeren. Vanuit Emmeloord en Marknesse kunt u alle kanten op met de bus. Proberen? Overtuig uzelf met 5 dagkaartjes voor de bus. En die krijgt u van ons. Gratis!

Het actiekaartje is geldig tot 2 weken na gekozen ingangsdatum (uiterste reisdatum 31 oktober 2019). Op maandag t/m vrijdag pas geldig vanaf 09.00 uur (in de herfstvakantie – 21 t/m 25 oktober – de gehele dag!). 

Hoe werkt ‘t?
Voer uw persoonlijke actiecode in op ervaarhetov.nl en download uw kaartje. Met dit kaartje kunt u vijf keer reizen. Laat iedere reis afstempelen door de buschauffeur. Goede reis!

> Bestel je gratis actiekaartje

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) region-flevoland

Actievoorwaarden

- Alleen geldig als u in Emmeloord of Marknesse woont.
- Actiekaartjes geldig tot 2 weken na gekozen ingangsdatum (uiterste reisdatum 31 oktober 2019).
- Op maandag t/m vrijdag pas geldig vanaf 09.00 uur (in de herfstvakantie – 21 t/m 25 oktober – de gehele dag!).
- Elk stempel is goed voor één dagkaart. Na afstempeling op de dag van geldigheid te gebruiken als dagkaart op de OV Regio IJsselmond buslijnen 71, 75, 76, 77, 140, 141 en 146.
- Niet geldig op de trein Kampen-Zwolle.

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Flevoland bij onderstaande vervoerders.

  • OV regio IJsselmond

Voordelige OV-acties in je mailbox?

Ervaar het OV nieuwsbrief
Ontvang onze acties en nieuws direct via de mail. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als welkomstcadeau een dagkaart voor de bus van €11,50 voor €5,-.