Helpdesk

akties_top

Meermanskaart

Gezellig met het hele gezin eropuit; leuk! In Gelderland, Overijssel en Flevoland is er van alles te doen. Maar hoe reis je daar naar toe? Met de Meermanskaart natuurlijk! Twee volwassenen en vier kinderen reizen samen voor maar € 16,50 per dag. Zo reis je gemakkelijk met een dagkaart met bussen van verschillende vervoerders. De Meermanskaart is te koop bij de buschauffeur. Beleef je dagje weg al vanaf het moment dat je de bus instapt!

Kijk op de speciale site van de Meermanskaart voor meer informatie: 

> site Meermanskaart

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) flevoland gelderland overijssel

Actievoorwaarden

- Er mogen maximaal 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen van 4 tot en met 11 jaar mee.  
- De Meermanskaart is geldig in Gelderland, Flevoland en Overijssel, maar niet in Almere en Lelystad. Je kunt er dus mee reizen in alle bussen van Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Syntus en Twents. Niet in de trein of regiotaxi.
- In juli en augustus kun je er de hele dag mee reizen. Daarbuiten is hij het hele jaar op werkdagen geldig na 09.00 uur en in het weekend de hele dag.

- De Meermanskaart is te koop bij de buschauffeur. 


 

 

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Flevoland Gelderland Overijssel bij onderstaande vervoerders.

  • Breng
  • Arriva
  • Syntus
  • Twents
  • OV regio IJsselmond

Dagje weg met het gezin!

Gezellig een dagje weg? Zoek je nog een leuke bestemming? Onze reisinspiratie heeft de leukste evenementen, attratieparken, musea en andere bestemmingen voor je op een rijtje gezet! Met het openbaar vervoer brengen we je er zo heen. Veel plezier! 

> Reisinspiratie

Ervaar het OV-app!

App opstartscherm aktieblok (264x198)

Tickets aanvragen kan nu ook via de Ervaar het OV-app! Hiermee hoef je je ticket alleen nog maar met je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward te laten zien.

> Lees meer