akties_top

Lijn 7 Lelystad

Dat is driedubbel plezier: je toert voordelig door Lelystad met Arriva's buslijn 7 en combineert de gaafste culturele uitjes met de leukste winkels en restaurants. En intussen krijg je superkortingen en doe je mee aan superacties. Zo kun je shoppen in winkelcentra als Gordiaan, Bataviastad en Palazzo, naar het museum of een hapje eten bij een van de restaurants. 

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) flevoland

Actievoorwaarden

-Je kunt kortingbonnen maar één keer gebruiken; de codes worden geregistreerd. Je kunt wel vaker kortingsbonnen aanvragen
-Kortingsbonnen zijn geldig in combinatie met andere Lijnzeven-acties, maar niet in combinatie met andere reguliere acties, behalve als dat uitdrukkelijk is vermeld. 
-Kortingsbonnen zijn alleen geldig als je met buslijn 7 reist. In de bus krijg je gratis een Lijnzeven-kaartje dat je samen met de kortingsbon toont bij de winkel, het museum of horeca. 
-Kortingsbonnen zijn alleen geldig in de Lelystadse vestigingen van winkelketens.
-Je e-mailadres en andere gegevens - die je opvraagt als je van een actie gebruik maakt - worden niet verkocht doorgegeven aan derden.

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Flevoland bij onderstaande vervoerders.

  • Arriva

Nieuw: Ervaar het OV-app!

App opstartscherm aktieblok (264x198)

Tickets aanvragen kan nu ook via de Ervaar het OV-app! Hiermee hoef je je ticket alleen nog maar met je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward te laten zien.

> Lees meer

Reisinspiratie

In Flevoland, Gelderland en Overijssel kun je heel wat leuke, interessante, sportieve en spannende dagtripjes maken. Op zoek naar inspiratie? We hebben bijzondere uitstapjes voor je op een rij gezet. Met het openbaar vervoer brengen we je er zo heen. Veel plezier! 

> Leuke uitstapjes