akties_top

Kunstbus: Voor de hele klas!

Het Kunstbuskaartje is een groepsvervoerbewijs voor scholieren, begeleiders en leraren. Met dit vervoerbewijs kan dan in klassikaal verband een culturele instantie worden bezocht in de Stadsregio Arnhem Nijmegen. Het Kunstbusticket is geldig voor max. 35 personen, waaronder max. 10  volwassenen (18 jaar of ouder). Het kunstbusticket kost € 15,-.

Vraag nu voor jouw klas het Kunstbuskaartje aan!

Let op
Heb je de app gedownload? Dan kan je je ticket vanuit de Ervaar het OV-app aan de chauffeur of steward laten zien. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goed werkende en opgeladen smartphone of tablet. Daarnaast kun je altijd ook je e-ticket via de website bestellen en uitprinten.

> Bestel je ticket

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) gelderland

Actievoorwaarden

- De groep moet gezamenlijk reizen, op dezelfde halte in- en uitstappen.
- Het vervoer gebeurt met bestaande openbaar vervoer lijndiensten.
- Het Kunstbusticket is van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00-16.00 uur onbeperkt geldig op de gekozen reisdatum (bij eerste rit stempelt chauffeur af) in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.
- Het Kunstbusticket is aan te vragen met een reisdatum t/m 15 juli 2017 (wijzigingen voorbehouden). 
- Het Kunstbusticket is geldig voor max. 35 personen, waaronder max. 10 volwassenen (18 jaar of ouder).
- Een school mag met één klas op reis (1 klas per bus); de chauffeur bepaalt of meerdere groepen tegelijk met de bus kunnen reizen.
- Je kunt je ticket uitprinten maar ook de app downloaden en het e-ticket binnen de app op je smartphone/tablet aan de chauffeur/steward tonen.
- Het ticket via de app is alleen een geldig vervoerbewijs als je het goed zichtbaar kunt tonen aan de chauffeur/steward. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goed werkende, opgeladen smartphone/tablet.

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Gelderland bij onderstaande vervoerders.

  • Breng

Ervaar het OV-app!

App opstartscherm aktieblok (264x198)

Tickets aanvragen kan nu ook via de Ervaar het OV-app! Hiermee hoef je je ticket alleen nog maar met je smartphone of tablet aan de chauffeur of steward te laten zien.

> Lees meer

Reisinpiratie

In Flevoland, Gelderland en Overijssel kun je heel wat leuke, interessante, sportieve en spannende dagtripjes maken. Op zoek naar inspiratie? We hebben bijzondere uitstapjes voor je op een rij gezet. Met het openbaar vervoer brengen we je er zo heen. Veel plezier! 

> Leuke uitstapjes