akties_top

Groepsticket - met de klas eropuit

Lekker makkelijk met z’n allen op stap! Reis met het Groepsticket met een groep kinderen op 1 kaart. Gemakkelijk voor een schoolreisje of bezoek aan een museum. Er is geen OV-chipkaart nodig. 

Er zijn 2 type Groepsticket:

  • Kids Groepsticket regio Arnhem Nijmegen
  • Groepsticket voor basisschool en BSO

Kids Groepsticket regio Arnhem Nijmegen
Naar het museum, naar het theater of lekker spelen in het bos? Neem het Kids Groepsticket en reis voor € 22 een dag lang onbeperkt met de Breng bus in de regio Arnhem-Nijmegen.
Geldig voor max. 15 kinderen van 4 t/m 12 jaar en max. 3 volwassen begeleiders.

Bekijk deze actie

Groepsticket voor basisschool en BSO
Het Groepsticket is een vervoerbewijs waarmee groepen van maximaal 15 kinderen (4 t/m 12 jaar) en maximaal 3 begeleiders op de gekozen reisdatum en op het aangevraagde traject gebruik kunnen maken van de bussen van OV Regio IJsselmond, Syntus Overijssel, Syntus Gelderland en Twents + de treinen van Blauwnet. Helaas is het niet mogelijk om in- of uit te stappen op station Zwolle en Enschede ivm de gesloten poortjes.  

Bekijk deze actie

 

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s)

Actievoorwaarden

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) bij onderstaande vervoerders.

Goedkoop op pad? Reis je de Dagkaart

Reis voordelig een dag lang met de bus met de Dagkaart. Je hebt geen OV-chipkaart nodig! Je e-ticket is geldig in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. Almere en Lelystad). Gewoonlijk betaal je €11,50, nu slechts €5,-

> Bekijk de Dagkaart

Voordelige OV-acties in je mailbox?Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  •  *
  •  *

Reis met je gezin met de Meermanskaart

Wil je goedkoop met je gezin op pad? Dan is de Meermanskaart wel wat voor jullie! Je reist een dag lang onbeperkt met heel je gezin in de bus op één e-ticket. Gewoonlijk betaal je €17,50, nu €10. Geldig voor max. 2 volwassenen en 4 kinderen (t/m 11 jaar). Je hebt geen OV-chipkaart nodig.

> Bekijk de Meermanskaart