akties_top

Gratis OV-retour Nijmegen

Het is lekker druk in de binnenstad van Nijmegen. Daarom voert de gemeente Nijmegen een campagne om bezoekers van de binnenstad te stimuleren om zo veel mogelijk met het openbaar vervoer naar de stad te komen. Hiermee wordt de spits, vooral tussen 16.00 uur en 18.00 uur, ontzien. Iedere inwoner uit de regio Nijmegen wordt van harte uitgenodigd om op een positieve manier het gemak van de Breng-bus naar en vanuit de binnenstad te ervaren door een gratis OV-retourtje voor Nijmegen aan te vragen.

Het retourtje is geldig voor een rit met de Breng stads- en streekbussen vanuit de wijken in de gemeente Nijmegen en de dorpen Alverna, Beek, Bemmel, Berg en Dal, Beuningen, Elst, Erlecom, Ewijk, Groesbeek, Heumen, Kekerdom, Leuth, Malden, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Ooij, Oosterhout, Overasselt, Weurt, Wijchen en Winssen naar Nijmegen en terug.

Het retourtje is geldig op de gekozen reisdatum in de periode van 6 november t/m 15 december. Een mooie manier dus om de auto een keer te laten staan en eens kennis te maken met de Breng-bus!

 

> bestel je gratis e-ticket

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) gelderland

Actievoorwaarden

Geldig:
- Op een door jou gekozen dag (niet op zaterdag, zondag of een feestdag) in de periode van 6 november  t/m 15 december 2017;
- Tussen 09.00-16.00 uur en na 18.00 uur;
- Voor een heenrit vanuit de wijken in de gemeente Nijmegen en de dorpen Alverna, Beek, Bemmel, Berg en Dal, Beuningen, Elst, Erlecom, Ewijk, Groesbeek, Heumen, Kekerdom, Leuth, Malden, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Ooij, Oosterhout, Overasselt, Weurt, Wijchen en Winssen naar Nijmegen en terug.
- Overstappen niet toegestaan, na het verlaten van de bus vervalt het reisrecht van de betreffende rit.
- Legitimatie verplicht.

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Gelderland bij onderstaande vervoerders.

  • Breng