akties_top

Met gemak door Flevoland

Gaat u wel eens naar Emmeloord, Harderwijk of Kampen? Winkelen, een avondje uit, naar vrienden: met de bus reist u dan comfortabel en zonder gedoe met parkeren. Vanuit Dronten kunt u alle kanten op met de bus. Proberen? Overtuig uzelf met 5 dagkaartjes voor de bus. En die krijgt u van ons. Gratis!

Reizen kan vanaf 8 september; de actiekaartjes zijn geldig tot twee weken na gekozen ingangsdatum. Bestelt u de kaartjes 17 november of later dan is de laatst mogelijke reisdatum 30 november.

Hoe werkt ‘t?
Voer uw persoonlijke actiecode in tijdens het bestelproces en download uw vervoerbewijs. Hierop staan vijf stempelvakken, voor iedere dag één. Bij uw eerste reis die dag laat u deze afstempelen door de buschauffeur, bij de andere reizen op de afgestempelde dag laat u het vervoerbewijs aan de chauffeur zien.

Goede reis! Vergeet uw legitimatiebewijs niet.

> Bestel je gratis e-ticket

Geldig in regio(s)

Geldig in regio(s) region-flevoland

Actievoorwaarden

- Alleen geldig als u in Dronten woont.
- U mag 5 dagen reizen op de OV Regio IJsselmond buslijnen 21, 22, 143, 146, 147 en 163. Voor iedere reisdag plaatst de chauffeur een stempel bij de eerste reis van de desbetreffende dag. Voor de overige reizen op die dag laat u het voor die dag afgestempelde stempel vak zien aan de chauffeur.
- Op maandag tot en met vrijdag geldig vanaf 09.00 uur, in het weekend de gehele dag.
- Actiekaartjes geldig tot 2 weken na gekozen ingangsdatum (uiterste reisdatum 30 november 2018).
- Alleen geldig met een (niet verlopen) legitimatiebewijs.

Acties zijn alleen geldig in de provincie(s) Region-Flevoland bij onderstaande vervoerders.

  • OV regio IJsselmond

Reis 2 voor de prijs van 1 in november!

Je buurvrouw, vriend, moeder, zoon, met wie ga jij in november eropuit? Je reist 2 voor de prijs van 1 met het OV. Zo reis je heel voordelig samen met het OV. Trakteer iemand anders (of jezelf) op een gratis dag reizen. 

lees meer

Voordelige OV-acties in je mailbox?Ontvang nieuwe acties en nieuws direct via de mail. Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  •  *
  •  *